У ці хвилини починається показ фільму «Зірвати банк» у Києві. Завтра, 27 серпня, о 20 вечора фільм покажуть у Дніпрі. Сьогодні о 21:40 його телепрем’єра відбудеться в ефірі UA:ПЕРШИЙ. А з 20:00 стрічку можна буде побачити на YouTube.

ПриватБанк став державним майже чотири роки тому. Разом із найбільшим банком Україна отримала великі проблеми, а його ексакціонерів зараз підозрюють у шахрайстві та відмиванні грошей.

За підрахунками міжнародної аудиторської компанії Kroll, Ігор Коломойський і його бізнес-партнери незаконно вивели через фінансову установу 5,5 мільярда доларів. Але як саме? Через які механізми? І на що ці гроші витратили?

Цьому й присвячено нове розслідування нашої агенції. У документальному фільмі «Зірвати банк» ми розповімо, як працювали шахрайські схеми у «ПриватБанку» та покажемо раніше невідомі бізнеси й майно Коломойського та Боголюбова у США, Великій Британії, Швейцарії та Ізраїлі.

У Києві прем’єра фільму вже зараз проходить у кінотеатрі «Київська Русь». Вільні місця на показі вичерпались за кілька днів.

Однак у Дніпрі, де фільм демонструватимуть завтра о 20-тій в арт-просторі Module (вул. Січових Стрільців, 5), потрапити на показ іще можна. Для цього треба зареєструватись за цим лінком.

Також побачити фільм можна по телевізору. «Зірвати банк» транслюватиме перший канал Суспільного телебачення (UA:ПЕРШИЙ) сьогодні о 21:40.

Сьогодні ж о 20:30 розслідування можна буде побачити на YouTube-каналі «Слідства.Інфо».

Дивіться самі, розповідайте про фільм знайомим — і діліться з нами враженнями. Цікавого перегляду!