Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко як кандидат у народні депутати задекларував свій медіабізнес. Серед його власності є й частка у виданні theБабель. 

Про це йдеться в матеріалі Слідства.Інфо «Нова Рада: який бізнес мають майбутні народні депутати й коли його позбудуться». 

Як витікає з декларації кандидата в нардепи, Олександр Ткаченко — засновник телерадіокомпаній «Студія 1+1», «1+1 Продакшн», «Солюшн», «Кінолав», «Книголав», НТМ, «А.Т. Трейдінг», «Квартал ТВ», «1+1 Продакшн», «Сінема Лав ЛТД» та видання theБабель.  

Інтернет-медіа theБабель пише про політику, бізнес, культуру й технології та наголошує, що стежить за конфліктами інтересів і не має партійної приналежності. 

Згідно із законом, депутат Верховної Ради не може бути підприємцем. Адже це — ймовірний конфлікт інтересів. Свої компанії протягом тридцяти днів нардеп повинен передати в управління іншим людям, але не родичам. 

Водночас на сьогодні найбільше підприємців серед майбутніх парламентарів — у лавах партій «Слуга народу» та «Опозиційна платформа — За життя». 

Як повідомляло раніше Слідство.Інфо, до Верховної Ради за списком «Слуги народу» також потрапив адвокат Олександр Качура, який безоплатно надавав офіс партії під час виборів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ «Юристи розводять руками»: майбутня депутатка від «Слуги народу» про свій бізнес у Криму