Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара, якого заарештували за підозрою у вбивстві бізнесмена та ексочільника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького, вийшов з СІЗО після внесення всієї суми застави.

Про це у Facebook написала донька вбитого Катерина Старицька. До цього вона написала, що суд зменшив Кожарі розмір застави для звільнення з-під варти до 2,1 млн грн. Раніше вона становила 14 млн 62 тис грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє в будинку: Історія смерті в домі ексміністра Кожари

Нагадаємо, 22 лютого в будинку колишнього голови МЗС Леоніда Кожари був застрелений колишній голова правління телеканалу Інтер Сергій Старицький.

Раніше журналісти «Слідства.Інфо» поспілкувалися з ключовими свідками та ознайомилися з важливими доказами у справі про вбивство Сергія Старицького, яке трапилося 21 лютого цього року. Це дозволило відобразити хронологію подій того дня. 

Ми також отримали із власних джерел криміналістичну експертизу, яка ставить під сумнів версію правоохоронців щодо обставин загибелі Сергія Старицького. Зокрема, на одязі Марини Козерод експерти-криміналісти знайшли сліди від пострілу.

Леоніда Кожару затримали 25 березня. На судове засідання, де йому обирали запобіжний захід, прийшла дружина ексміністра, яка «захотіла зізнатися» у злочині. Але її допит відбувався у закритому режимі, тому офіційно не відомо, що саме вона розповіла суду. 10 квітня жінці також оголосили підозру у неправдивих свідченнях.