Російський неонацист Сєргєй Єрмолаєв служить в складі 37-ї мотострілецької бригади з Бурятії. За даними Збройних сил України, ця бригада причетна до геноциду та вбивства і катування мирних людей у Бучі, Ірпені та Гостомелі. 

Про це журналісти «Слідства.Інфо» дізналися з його соціальних мереж. 

25-річний єфрейтор Сєргєй Єрмолаєв народився і виріс в Самарі. Після закінчення школи був призваний до російської армії, служить там вже близько семи років. У своїх соцмережах публікує фотографії з занедбаної військової частини, медалі з військових навчань, а також фотографії з дружиною. 

Судячи з фотографій Сєргєя Єрмолаєва, він є російським неонацистом та футбольним хуліганом. Чоловік публікує фотографії, де разом з товаришами виконує фашистське вітання «Зіґ хайль!», а також картинки праворадикальної організації з написом «Russland». 

Поки Сєргєй Єрмолаєв ймовірно вчиняв воєнні злочини на території України, його дружина Валєнтіна Єрмолаєва публікувала фоторафії з прапорами Росії та написами «Оставайтесь живими, мальчики…». 

За даними Збройних сил України, до геноциду на Київщині безпосередньо була причетна 37-ма мотострілецька бригада із міста Кяхта в Бурятії, це на самому кордоні росії та Монголії. Вони проїхали шість з половиною тисяч кілометрів, аби вбивати мирних українців. Ми ідентифікували кілька десятків російських окупантів зі складу цієї бригади