Відеоблогер та політик Анатолій Шарій придбав віллу в курортному містечку Рода-де-Бара, що знаходиться неподалік від Барселони. Будинок площею в 230 квадратних метрів знаходиться одразу біля морського узбережжя, також на ділянці є басейн. Такий маєток може коштувати близько мільйона доларів.

Про це ідеться в матеріалі «Слідства.Інфо» «Іспанська вілла Анатолія Шарія».

Про те, що лідер «Партії Шарія» придбав нерухомість, журналісти дізнались із іспанського реєстру нерухомості. Там не вказано спосіб набуття вілли у власність — однак вказано, що вона змінила власника 28 травня минулого року.

Будинок складається з житлових поверхів площею 161 квадратний метр та підвального приміщення на 69 квадратних метрів. Зведено будинок 1989 року. З боку моря в нього кілька балконів та велике панорамне вікно.

Журналістам вдалось побачити, як вілла виглядає зараз. Судячи з фото, після придбання вілли блогер почав у ній ремонт — зокрема, зрубав велике розлоге дерево, замінив рослинну огорожу на двометровий металевий паркан. На вікна, що виходять на вулицю, поставив ґрати.

На запитання про те, звідки в політика гроші на подібні придбання, Шарій не відповів. Попри політичну кар’єру в Україні, він не повідомляє ані про походження своїх статків, ані про наявне в нього чи членів його сім’ї майно.

Більше про виявлену журналістами нерухомість лідера партії, яка активно намагається збільшити свій вплив на український політичний процес, читайте у матеріалі «Слідства.Інфо».