Харківська міська рада оголосила кілька закупівель на загалом майже два мільйони гривень на розміщення матеріалів у онлайн-медіа про діяльність установи та роз’яснення їхніх рішень.

Про це повідомляє «Харківський антикорупційний центр».

Переможців оберуть 18 грудня. Всього оголосили чотири тендери по майже 488 тисяч гривень кожен. 

Відповідно до нього, медіа-переможці впродовж року мають розмістити по 125 матеріалів на чотири теми: роз’яснення мешканцям їхніх прав і обов’язків при взаємодії з органами місцевої влади, промоція публічних заходів міськради, проєктів діджиталізації та інфраструктурних проєктів та матеріали житлово-комунальну тематику і роз’яснення рішень органів місцевого самоврядування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові для облаштування вулиці придбають сосни по майже 500 тисяч гривень

Розміщення одного матеріалу коштуватиме Харківській міській раді близько 3900 гривень. Міськрада вимагає від інтернет-ЗМІ, які планують взяти участь у цих закупівлях, щоб вони були громадсько-політичними або інформаційними. Кількість інформаційних матеріалів про Харків у стрічці новин протягом останнього року повинна бути не менше 60%, щодня сайт має відвідувати щонайменше 2,5 тисячі користувачів.

Нагадаємо, нещодавно у проєктах рішень сесії Харківської міськради передбачили виділити 74 мільйонів гривень на «реабілітацію» Будинку нерухомості. Цю ж будівлю після реконструкції цьогоріч уже відкривав міський голова Харкова Геннадій Кернес.