Громадянин Сербії Мілан Лепоя, який ймовірно відправляв кілерів для вбивства балканського наркобарона в Києві, зник наприкінці минулого року. За версією сербських правоохоронців, чоловіка вбили в будинку в передмісті Белграду (Сербія).

Про це йдеться в фільмі «Чотири кілери, три копи та наркобарон». 

Журналісти отримали документи, у яких йдеться, що серб Мілан Лепоя був ймовірним організатором замаху на балканського наркобарона Радоє Звіцера, який відбувся в українській столиці навесні 2020 року. 

У той же час, за даними сербської поліції серб Мілан Лепоя зник в грудні 2020 року. За кілька місяців поліція знайшла його ДНК в будинку, що розташований в передмісті сербської столиці. Правоохоронці вважають, що чоловіка вбили в тій будівлі, а рештки розчини в кислоті. Там же поліція знайшла промислову м’ясорубку зі слідами ДНК кількох людей та велику кількість зброї. У сербських медіа цю будівлю назвали «будинком жаху».  

Поліція затримала біля двох десятків людей, яких вважає причетними до злочинів у цьому будинку в передмісті Белграду. Серед них також є сербський футбольний хуліган Вейко Белівук. Його вважають близьким до балканського наркобарона Радоє Звіцера, якого намагалися вбити в Києві навесні 2020 року. Чи було вбивство в передмісті Белграду помстою за замах в Україні, сербські правоохоронці наразі не коментують.

Радоє Звіцер приїхав в Україну в 2019 році. В травні 2020-го його намагалися вбити на території одного з житлових комплексів Києва. За даними «Слідства. Інфо» ймовірним кілерам, які приїхали з Балкан, з транспортуванням допомагали двоє українських поліцейських. У своїх свідченнях вони зазначили, що робили це на прохання помічника начальника поліції Києва Євгена Дейдея.