Поліцейський із Сєвєродонецька Олексій Конєв, якого дружина звинувачує в тому, що він скинув її з балкона четвертого поверху, викладає ці події зовсім по-іншому. Як повідомив нам його адвокат, Конєв вважає, що його дружина намагалася накласти на себе руки.

Про це йдеться у матеріалі «Дружина поліцейського з Сєвєродонецька звинувачує його в замаху на вбивство: деталі справи». Інцидент відбувся в ніч на 9 червня.

Як зазначає адвокат чоловіка Олег Мозольов, у момент падіння жінки з вікна він взагалі перебував у іншій кімнаті.

«Мій підзахисний повністю заперечує інформацію, яку поширює його дружина. Там був сімейний скандал, після якого він пішов на кухню — де, фактично, жив останні пів року. В кімнаті його не було — тому хто як стрибав, він не бачив», — запевняє Мозольов.

За його словами, насправді дружина Олексія Конєва Дар’я вже протягом тривалого часу перебувала в нестабільному емоційному стані — а того вечора, імовірно, намагалася накласти на себе руки.

«Це була спроба покінчити життя самогубством, так. Дар’я не один раз про це заявляла і, на думку Олексія, була схильною до цього. Вона писала йому, що не хоче так жити і, наскільки я знаю, була ініціаторкою всіх скандалів», — зазначає Мозольов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реформована поліція: п’ять гучних злочинів за участі правоохоронців

Нагадаємо, мешканка Сєвєродонецька Дар’я Конєва звинувачує свого чоловіка Олексія в тому, що в ніч на 9 червня він скинув її з балкона четвертого поверху. Зараз жінка лежить у лікарні з численними травмами. За словами Дар’ї, вона зробила зауваження своєму чоловікові за те, що той перебрав із алкоголем: перед цим вони вживали пиво й вино у закладі біля дому. У відповідь той почав огризатися й бити її. Після того, як жінка вибігла на балкон і почала кричати з проханнями про допомогу — він викинув її з балкона.

Обставини цієї події вже з’ясовує Державне бюро розслідувань: слідчі відкрили кримінальне провадження щодо ймовірного замаху на вбивство. Як повідомили «Слідству.Інфо» у відомстві, підозру Конєву наразі не оголошували: для цього, мовляв, треба зібрати більше доказів.

Сама Дар’я стверджує, що на розслідування обставин цієї події може впливати вітчим Олексія — колишній міліціонер Руслан Гусак, який нібито зберіг зв’язки у правоохоронних органах. Жінка заявляє, що сусідів, які могли бути свідками цієї події, опитали неналежним чином. Сам же Гусак вважає такі твердження «перебільшенням», та стверджує, що не може ніяк впливати на розслідування.

Більше про випадок у Сєвєродонецьку читайте у статті.