Мешканка Сєвєродонецька Дар’я Конєва звинувачує свого чоловіка Олексія в тому, що він скинув її з балкона четвертого поверху. Зараз жінка лежить у лікарні з численними травмами, а подію розслідує Державне бюро розслідувань.

Про це йдеться в матеріалі «Дружина поліцейського з Сєвєродонецька звинувачує його в замаху на вбивство: деталі справи».

Подія відбулася в ніч на 9 червня. За словами Дар’ї, вона зробила зауваження своєму чоловікові за те, що той перебрав із алкоголем: перед цим вони вживали пиво й вино у закладі біля дому. У відповідь той почав огризатися, бити її — а після того, як жінка вибігла на балкон і почала кричати з проханнями про допомогу, він викинув її з балкона.

Зараз Дар’я перебуває в лікарні, у неї зламані ребра, рука, струс мозку та пробита легеня. Перші декілька днів оплачували лікування батьки Олексія Конєва. Утім, за словами Дар’ї, коли жінка сказала, що добиватиметься покарання для Олексія, вони відмовилися надалі якось їй допомагати.

«Перші п’ять днів вони мені допомагали, а тоді прийшли поговорити про долю сина. Питали, що я робитиму. Я відповіла: “Звісно, що карати. Саджати його буду. Вони мені: “Все ясно. І сказали, що більше не допомагатимуть. Попросили, щоб я їм не дзвонила. Встали й пішли», зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реформована поліція: п’ять гучних злочинів за участі правоохоронців

Водночас, зовсім іншу версію події розповів «Слідству.Інфо» захисник Олексія Конєва Олег Мозольов. За його словами, в момент падіння Дар’ї Олексій був на кухні,тож не знає, що саме відбулося. Також адвокат стверджує, що жінка вже протягом тривалого часу перебувала в нестабільному емоційному стані а в той вечір, імовірно, намагалася накласти на себе руки. 

Відразу після події місцеве управління Державного бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження щодо ймовірного замаху на вбивство. Як повідомили «Слідству.Інфо» у відомстві, підозру Конєву наразі не оголошували: для цього, мовляв, треба зібрати більше доказів.

Сама Дар’я стверджує, що на розслідування обставин цієї події може впливати вітчим Олексія колишній міліціонер Руслан Гусак, який нібито зберіг зв’язки у правоохоронних органах. Жінка заявляє, що сусідів, які могли бути свідками цієї події, опитали ненаежним чином. Сам же Гусак вважає такі твердження «перебільшенням», та стверджує, що не може ніяк впливати на розслідування.