Для працівників Дніпровського міського центру соціального обслуговування замовили на 1,5 мільйона гривень корпоративний одяг та сумки з візерунком, який подібний до емблеми політичної партії «Пропозиція». Одним із лідерів цієї партії є міський голова Дніпра Борис Філатов.

Про проєкти нового корпоративного одягу для працівників центру соціального обслуговування 2 липня повідомили на сайті міськради Дніпра.

«550 соціальних працівників, що обслуговують підопічних безпосередньо вдома, отримають куртки-трансформери, футболки, рюкзаки та сумки», — йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням на сайті ради, працювати над дизайном нової форми почали ще навесні.

Як з’ясувала наша редакція, закупівлі на корпоративний одяг для соціальних працівників оголосили 29 травня. Відповідно до них, центр має отримати 350 рюкзаків, 200 сумок, 550 курток та 1100 футболок зі спеціальним брендуванням — емблемою центру та стрічкою-візерунком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія з оточення Корбана продовжує отримувати мільйони від дніпрян

Загалом на це витратять близько півтора мільйона гривень. Так, за сумки та рюкзаки заплатять майже 370 тисяч гривень. Переможцем обрали місцеву компанію «Астор ЛТД-2008», власницею якої є Ольга Павловська — дружина колишнього заступника міністра оборони. Повідомлення про намір укласти договір з фірмою опублікували на ProZorro 8 липня.

Нові футболки та куртки коштуватимуть понад один мільйон гривень. Переможцем обрали сумську компанію «Атлетік-Юніон», яка запропонувала найвищу цінову пропозицію. Її обидва конкуренти — «УМТК Трейд» та «Профімед-Груп» — пропонували послуги на, відповідно, 300 й 150 тисяч гривень дешевше. Повідомлення про намір укласти договір з «Атлетік-Юніон» опубліклували 9 липня.

Як зазначили журналісти телеканалу D1, візерунки на корпоративному одязі дуже схожі на брендування політсили «Пропозиція» — так званої «партії мерів». Одним із лідерів цієї партії є міський голова Дніпра Борис Філатов. Презентація партії відбулася 19 червня.

Зазначимо, що на сайті Дніпровської міськради опублікували також проєкт одягу для співробітників соціальної служби, які проводять прийом громадян. Однак тендер на його виготовлення наразі не опублікували.

Нагадаємо, раніше «Слідство.Інфо» повідомляло, що площу Шевченка у Дніпрі за 67,6 мільйонів гривень відремонтує «Будівельна компанія «Норма». Ця фірма фігурує в мінімум cеми кримінальних провадженнях. Її звинувачують в ухиленні від сплати податків та фінансових зловживаннях.