У справі про вбивство черкаського журналіста Вадима Комарова слідчі перевіряють причетність Андрія Ботнара — батька заступника міського голови Черкас. Діяльність його сина Юрія Ботнара часто критикував Комаров. 

Про це йдеться в ухвалі Придніпровського райсуду Черкас.

Слідчі отримали доступ до телефонних з’єднань Андрія Ботнара за 2019 рік. Основною версією вбивства журналіста слідство називає конфлікт довкола місцевої спортивної школи. Як повідомляв колега та друг Комарова Валерій Макеєв, міська влада відкрила цю школу ще до введення в експлуатацію, що означало для місцевих чиновників чималий штраф. 

Серед місцевих посадовців найбільше журналіст критикував Юрія Ботнара й перед нападом анонсував публікацію важливої інформації про нього. Як дізналося Слідство.Інфо від власних джерел, у день нападу журналіст мав отримати від свого джерела довідку про неосудність через психічний стан Юрія Ботнара. Наявність такої довідки нібито могла допомогти заступнику міського голови уникнути кримінальної відповідальності. Що це за довідка й для чого вона місцевому чиновнику, знав лише саме Комаров.

Уранці 4 травня Комарова кілька разів ударили металевим предметом по голові, коли він ішов вулицею. Одразу після нападу Слідство.Інфо виїхало в Черкаси та працювало над імовірними версіями злочину проти журналіста. На думку його колег, до такого жорстокого вчинку проти журналіста призвела критика місцевої влади.

Вадим Комаров помер вночі 20 червня. Після нападу журналіст півтора місяця пробув у комі й після декількох операцій так і не отямився. Комаров писав про розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво й корупцію в Черкаській міськраді.