Під час виступу перед парламентом Литви президент України Володимир Зеленський назвав ім’я російського військового, який знущався з маленької дитини в Україні під час війни. Журналісти «Слідства.Інфо» ідентифікували окупанта: знайшли його фото у соцмережах та деталі життєвого шляху.

У зверненні до Сейму Литви 12 квітня президент Володимир Зеленський у розповів, що в Україні зафіксовані сотні випадків зґвалтувань, у тому числі неповнолітніх дівчат, і зовсім маленьких дітей. «І навіть немовля! Про це просто страшно говорити. Але це правда, це було», — заявив президент.

Водночас, за словами Зеленського, вдалося встановити особу окупанта, який знущався над немовлям: «Встановлена навіть ця особа, цей російський вояка Бичков. Зі Пскова. Десантник чи спецпризначинець, який відправляв товаришам відео. Відео того, що він робить з немовлям. Як він знущається з немовляти!», — додав Зеленський.

Раніше у мережі повідомляли про російського військовослужбовця Алєксєя Бичкова, який знущається з немовляти. За даними медіа, він служив у другій окремій бригаді спецпризначення РФ з місцем дислокації місто Псков (військова частина №64044). Як з’ясувало «Слідство.Інфо», цей підрозділ дійсно бере участь у війні проти України. Зокрема, в мережі є відео допиту полоненого із цього підрозділу.

Судячи з документів, опублікованих у мережі, Бичкову нині 24 роки. Народився він у Ставропольському краї РФ, який межує з Ростовською областю, що за кількасот кілометрів від українсько-російського кордону.

«Слідство.Інфо» відшукало сторінку педофіла у соціальній мережі «Вконтакті». Нині вона не активна. Втім російський окупант активно оновлював її до 2018 року, а відтак на ній відображено його життєвий шлях зі шкільних років та військової служби. Зауважимо, що актуальну сторінку Бичков, схоже, видалив після розголосу.

Як свідчать соцмережі Бичкова, він навчався у школі в селі Київка (Ставропольський край) із населенням близько 1800 осіб. У 2013 році Бичков закінчив 9-й клас, а в 2015-му — 11-й. Про це свідчать фото з випускними стрічками на його сторінці. Також він виклав фото з матір’ю, яке підписав: «Моя любимая мамочка».

Окупант Алєксєй Бичков у школі захоплювався спорткарами і футболом. А ще мав стильну зачіску і носив красиву краватку.

Після закінчення школи Бичков вступив на військову службу і почав викладати фотографії з армійського життя.

Як повідомляло білоруське видання «От Так», 9 квітня педофіла нібито затримали у Росії. На оприлюдненому в мережі відео, яке наводить видання, російський окупант представляється і каже, що записує «люте відео». Потім він тре щіточкою для вій між сідницями немовляти, після чого облизує цю кісточку і водить нею по обличчю. Дитина через дії Бичкова починає плакати. Коли і де знято відео — невідомо. Також незрозуміло, що за дитину зображено на записі.

Крім того, як пише видання «От Так», у соцмережі викладають інші відео (щоб побачити записи, потрібно бути користувачем «ВКонтакті») з Бичковим. Коли і де їх знято — також невідомо. На цих записах окупант, зокрема, знімає свої геніталії, засовує собі в анус різні предмети, у тому числі ніж. На одному з відео чоловік вставляє в анальний отвір ручку і облизує її. Ще на одному записі Бичков мочиться на руки, а потім обтирає обличчя своєю сечею.