Багаторічну особисту помічницю президента Володимира Зеленського Марію Левченко офіційно працевлаштували в Офісі президента України після розслідування «Слідства.Інфо». До цього вона кілька років була помічницею президента, перебувала в його кабінеті, але офіційно працювала і отримувала зарплатню лише в ТОВ «Квартал-95». 

Згідно з офіційною відповіддю Офісу президента України на запит «Слідства.Інфо», Марію Левченко працевлаштували 21 грудня 2021 року. Це сталося через пʼять днів після виходу розслідування «Дружочки президента», у якому фігурують Марія Левченко, її чоловік — ексзаступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі та керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.  

Марію Левченко призначили на посаду заступниці керівника Кабінету президента України – керівниці Служби забезпечення заходів президента України. Водночас, в Офісі президента не змогли повідомити деталі про зарплатню Марії Левченко і переадресували це питання до Державного управління справами. 

Як журналісти раніше повідомляли у розслідуванні, Марія Левченко пересувається у супроводі охорони та на спецавтомобілях Служби безпеки України з номерами прикриття. 

У журналістському розслідуванні «Дружочки» команда «Слідство.Інфо» розповіла про те, що керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов проживає у приватному будинку під Києвом разом із помічницею президента Марією Левченко та її чоловіком, ексзаступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі, який ймовірно є громадянином Росії — про це ми розповіли . 

Сам будинок належить родині бізнесменів Стрелковських, які ймовірно причетні до діяльності конвертаційних центрів, є фігурантами численних кримінальних проваджень про податкові схеми та є громадянами Російської Федерації. Такі зв’язки можуть становити загрозу для національної безпеки України.