Цього тижня Володимир Зеленський представив нового голову Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка. Згідно з його декларацією посадовець не має ні житла, ні автомобілів. Він задекларував лише два люксові годинники.

Проте журналісти Слідства.Інфо знайшли дороге майно в батьків-пенсіонерів новопризначеного очільника Житомирщини. 

Зокрема, мама Бунечка Світлана придбала наприкінці 2015 року квартиру в Києві на понад 100 квадратних метрів. Апартаменти розташовані в новобудові на лівому березі столиці. Вартість схожих за площею квартир на сайтах оголошень — 3,3 мільйона гривень. 

Матір Бунечка, пенсіонерка Світлана наприкінці 2015 року придбала квартиру на лівому березі Києва на понад 100 квадратних метрів. На сайтах оголошень такі квартири коштують 3,3 мільйона гривень

Самі батьки Віталія Бунечка, ймовірно, проживають на Київщині, в селищі Глеваха. Там у родини є будинок на понад 200 квадратів, оформлений на батька Бунечка Івана. На своїй сторінці у Facebook він зазначив, що проживає саме в цьому селищі. 

На своїй сторінці у Facebook батько Бунечка зазначає, що живе саме в Глевасі на Київщині

Крім того, у 2018 році Світлана Бунечко придбала автомобіль Mercedes-Benz GLS450 2017 року випуску. Вартість такої автівки стартує від 1,5 мільйона гривень. 

Також у 2018 році мати Віталія Бунечка придбала автомобіль Mercedes-Benz GLS450 2017 року випуску. Вартість такої автівки стартує від 1,5 мільйона гривень

Згідно з реєстром юридичних осіб, жодним бізнесом родина Бунечків не володіє. Батько Віталія Бунечко був дипломатом, зокрема, працював Постійним повноважним представником України при координаційних інститутах СНД.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Плівки Вовка: суддя купував золоті монети по $7 тис за штуку