Колишня дружина народного депутата та лідера політичної партії «За майбутнє» Ігоря Палиці, з якою він нещодавно поновив стосунки, володіє нерухомістю поблизу гори Монблан у Франції вартістю майже дев’ять мільйонів євро.

Про це йдеться у блозі «Таємниці Слідства».

Нещодавно в інтерв’ю «Українській правді» Палиця розповів, що «починає спільно жити з дружиною, знову після багатьох років». Він також пообіцяв задекларувати все майно дружини після Нового року.

«Там і акції «Буковелю», і акції нафтові, і австрійський готель, і Одеський готель Palace Del Mar. Буде все», — сказав Палиця.

«Слідство.Інфо» дізналося про ще одну нерухомість ексдружини Ігоря Палиці Оксани у Франції. Вона володіє землею в альпійському містечку Межев на кордоні зі Швейцарією вартістю майже дев’ять мільйонів євро. Межев — це гірськолижний VIP-курорт поблизу найвищого шпилю у Західній Європі Монблана. За престижністю та цінами його можна порівняти з відомим Куршевелем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія друга Коломойського найбільше серед політсил витратила на Facebook-рекламу в серпні

Зазначимо, що сам Ігор Палиця декларує досить скромні статки. Згідно з декларацією за 2019 рік, власної нерухомості в нього немає. У своєї ексдружини він орендує квартиру та декілька паркомість у Києві. Також він задекларував оренду низки офісів та квартири в Яремчі, що на Івано-Франківщині. Та у вересні цього року Ігор Палиця отримав у подарунок від свого батька квартиру в Луцьку вартістю 2,7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, за даними бібліотеки Facebook-реклами, упродовж 1-25 вересня партія Ігоря Палиця «За майбутнє» витратила на політичну рекламу в соцмережі понад 203 тисячі доларів.