Журналісти «Слідства.Інфо» зафіксували біля маєтку Віктора Медведчука кілька мікроавтобусів та автівок. Зараз поруч із будинком перебувають близько 20 осіб, схожих на охоронців, одягнутих у чорне, та у балаклавах.

За інформацією джерел «Слідства.Інфо», невідомі особи вантажили бронежилети і сумки під зброю в мікроавтобуси, та заправляли автівки.

Також на місці журналісти зафіксували чорний позашляховик Toyota, який за даними джерел «Слідства.Інфо», належить Андрію Мартинову, співзасновнику детективної охоронної компанії «Шторм», яка вже багато років охороняє Віктора Медведчука.

На місце також прибув нардеп Віктор Чорний, також один із власників «Шторму».

Зараз на місці перебуває також 4 екіпажі патрульної поліції, близько десятка поліцейських, схоже серед них є представники спецпідрозділу. За словами одного із джерел журналістів, поліцейські могли приїхати за викликом Державного бюро розслідувань.

Поліція перекрила автомобілям одну з вулиць поруч із маєтком Медведчука, і оглядає з ліхтариком автомобілі, що, схоже, належать службі охорони Медведчука, а також всі автівки, які намагаються виїхати з вулиці.

Поліція не повідомляє журналістам, з якою метою вони прибули на місце.

За інформацією ЗМІ, дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко виїхала до Білорусі автомобілем близько 19:00 у п’ятницю, 18 лютого.

Сам Віктор Медведчук за приписом суду відбуває домашній арешт у цьому місці до 10 березня.

Фірма «Шторм» належить соратникам Віктора Медведчука по його політичному руху «Український вибір» — Івану Бойченко і Віктору Чорному. Останній також став однопартійцем Медведчука і у 2019-му разом з ним став депутатом Верховної Ради.

«Шторм» протягом останніх років займається охороною Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко і цілого ряду їхніх об’єктів нерухомості по всій країні.