Мешканець села Гоголів, що у Броварському районі Київщини, розповів: Служба безпеки України затримала місцевого священика. За словами Миколи, у священика провели обшуки і знайшли зброю.

«Цей Олег — він україноненависник. Він похрестив дитину, і почав таке розповідати, що я вже не витримав і попросив його замовкнути. А під час війни він ставив мітки. Коли у нього провели обшук, знайшли зброю»,  — розповідає Микола журналістам «Слідства.Інфо». За словами чоловіка, після обшуків священика затримала СБУ. Він служив у представництві Флорівського монастиря, розташованого у Києві. Цей монастир належить до Московського патріархату.

Село Гоголів знаходиться у Броварському районі, у 40 кілометрах від столиці. Українські військові продовжують зачищати села та містечка Київщини від росіян, зараз запеклі бої тривають саме у Броварському напрямку. 

У репортажі «Слідства.Інфо» з Гоголева, який неодноразово бомбили російські військові, ми розповіли про про наслідки російських атак — люди розбирають завали власних будинків та рибного цеху .