Агенція журналістських розслідувань «Слідство.Інфо» запустила власну membership-модель — клуб наших доброчинців та друзів. 

Разом із презентацією клубу сьогодні, 29 вересня ми представимо й перше в Україні дослідження практик участі читачів у розвитку медіа у різних українських та зарубіжних редакціях.

Що таке клуб доброчинців?

«Слідство-клуб» — наша спільнота доброчинців та прихильників агенції. Щодня ми створюємо якісну журналістику, де дотримуються високих стандартів професії. Своєю роботою ми захищаємо права людини, верховенство права й національні інтереси країни. Ми не маємо постійного грантодавця та не отримуємо фінансування від політиків. Тому дуже важливо, щоб читачі, які цінують нашу роботу, могли підтримувати наше існування й фінансово.

Що отримає член «Слідство-клубу»?

Приєднавшись до нашого клубу, ви станете частиною нашої закритої Telegram-спільноти, де ми разом обговорюватимемо наші матеріали й теми майбутніх розслідувань. Також щомісяця отримуватимете персоналізовану розсилку, де ми звітуватимемо про виконану роботу й зібрані від доброчинців кошти. Не обійдеться без персональних запрошень на всі наші заходи та можливості побувати в нашому офісі на екскурсії чи познайомитися з нашою командою за чашкою кави. Окрім цього, члени нашої спільноти щорічно отримуватимуть подарунки від команди «Слідства.Інфо».

Що треба робити, аби стати частиною «Слідство-клубу»?

Для цього підтримайте діяльність нашої агенції на невелику суму. Зробити це можна на сторінці «Слідство-клубу» або через платформу Patreon.

У майбутньому ми покладаємо великі надії на підтримку аудиторії. Причиною створення «Слідство-клубу» стало насамперед бажання рухатися в напрямку побудови тісних та довірливих стосунків із читачами й глядачами.

Нагадаємо, раніше з вашою допомогою ми змогли зібрати 46 тисяч гривень на продовження проекту «Правосилля. Розслідування з-за ґрат». У межах цього проекту ми опублікували шість текстів: п’ять розслідувань та інтерв’ю з заступницею міністра юстиції Оленою Висоцькою. Кожен із опублікованих нами матеріалів мав наслідки — від широкого поширення медіа та профільними організаціями до порушення проваджень та обшуків у фігурантів.