Школа журналістських розслідувань та репортажів під час війни — це онлайн-курс для викладачок/-ів українських закладів вищої освіти, який включає більше 30 вебінарів (потенційно з 16 жовтня до 13 листопада 2023 року).

У межах програми курсу також передбачено консультаційно-менторський супровід учасниць/-ків курсу від представниць/-ків «Слідства.Інфо» (із 16 жовтеня 2023 по 19 січня 2024), зокрема для оновлення методики викладання, змісту навчальних дисциплін, методичних посібників, презентацій тощо, а також у форматі участі тренерок/-ів на  «парах». У разі такого оновлення, яке може бути документально підтверджено (наприклад, презентації), викладачка/-ка отримає гонорар у сумі 17,500.00 UAH (з урахуванням усіх податків і зборів).
Тренерками/-ами курсу є колектив незалежної агенції «Слідство.Інфо» та запрошені спікери/-ки. Організатори надішлють програму курсу лише відібраним учасницям/-кам.
Участь у онлайн-курсі безкоштовна. Аплікантки/-ки беруть на себе обовʼязок відвідувати всі онлайн-заходи.
До участі у курсі буде відібрано 15 викладачок/-ів журналістики, суміжних або інших, повʼязаних із онлайн-курсом дисциплін.

Щоби взяти участь у «Школі журналістських розслідувань та репортажів під час війни», треба заповнити анкету-заявку за покликанням до 5 жовтня 2023 року включно. Результат відбору буде оголошено до 12 жовтня 2023 року включно.

Якщо у вас виникнуть запитання, звертайтеся до менеджерки «Слідства.Інфо» Марини Логачової: logachova.maryna@gmail.com

Онлайн-курс для викладачок/-ів ЗВО «Школа журналістських розслідувань та репортажів під час війни» організовано за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Зміст та мета курсу представляють позицію «Слідства.Інфо» і не обов’язково відображають позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».