Патрульний поліцейський з Новомосковська Дніпропетровської області Микола Роговий не задекларував авто Nissan Rogue. Саме у цій автівці його з дружиною помітили активісти, коли подружжя перебувало в стані алкогольного сп’яніння.

Про те, що авто не задеклароване, «Слідство.Інфо» дізналося з декларації поліцейського.

У документі, поданому в лютому 2021 року, Роговий не вказав жодного нерухомого майна (авто, причіпи, мотоцикли тощо), яке перебуває у його власності, оренді чи користуванні. З майна він задекларував лише квартиру на 40 квадратних метрів, якою патрульний володіє спільно з батьками і рідним братом.

У телесюжеті про цей інцидент журналісти «СТБ» навідувались до подружжя Рогових та зафіксували приватний будинок із власним подвір’ям. Цього будинку у декларації немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя Бабенко, якого спіймали за кермом напідпитку, проситься у відставку

Зазначимо, що у своїй декларацій Роговий вказав понад 217 тисяч гривень зарплати за минулий рік. Доходи дружини патрульний не декларував. «Слідство.Інфо» знайшло резюме Ірини Рогової на сайті для пошуку роботи станом на 2018 рік. У ньому жінка зазначає, що має досвід водіння автомобілем і власне авто. У своїй декларацій за 2018-ий Микола Роговий також не вказував жодного автомобіля.

Напередодні патрульного поліцейського Миколу Рогового з дружиною помітили на відпочинку біля річки. Вони вживали алкоголь, після чого сіли в автомобіль та збиралися вирушати. Їх зупинив місцевий активіст, який попросив їх викликати таксі або зателефонувати знайомим, які могли б сісти на кермо. У відповідь подружжя почало лаятися. Після цього дружина Ірина Рогова напідпитку сіла за кермо та поїхала з відпочинкової зони, залишивши там чоловіка.