Головна державна інспекторка Держпраці у Дніпропетровській області Світлана Мельничук їздть на елітному авто Lexus RX350 та мешкає в подарованому будинку майже у центрі Дніпра. При цьому єдиним джерелом її доходів є зарплата на державній посаді.

Про це йдеться у відеоблозі «Таємниці Слідства».

Журналісти досліджували посадовицю, яка разом із друзями на подвір’ї свого будинку фабрикувала доноси від неіснуючих людей.

Зокрема, з декларації чиновниці відомо, що у 2018 році у Мельничук з’явилося авто Lexus RX350 2011 року випуску. Таке авто на сайтах оголошень коштує щонайменше $20 тисяч. Відповідно до декларацій чиновниці за останні роки, єдиним джерелом її доходу є зарплата за місцем роботи, яка складає 11-14 тисяч гривень на місяць.

Lexus RX 350 2011 року випуску. Фото з сайту autoweek.com

«Слідству.Інфо» також стало відомо, що у квітні 2019 року Світлані Мельничук подарували півбудинку в елітному районі Дніпра. Відповідно до отриманих документів, через кілька днів угода дарування була розірвана й будинок переоформили на доньку чиновниці. Станом на сьогодні Світлана Мельничук мешкає у цьому будинку, хоча в деклараціях він не відображений. Відповідно до інформації на місцевих сайтах оголошень, вартість такого майна може складати близько $50 тисяч.