На сайті Слідство.Інфо 21 квітня вийшла новина із заголовком «Люди з оточення Порошенка збираються незаконно забудувати центр Києва». У матеріалі йшлося, що ПрАТ Київський завод електротранспорту планує збудувати декілька житлових і громадських багатоповерхівок на місці закинутих виробничих приміщень у Печерському районі Києва. Попри те, що це не передбачено Генеральним планом Києва.

Згодом агенція «Слідство.Інфо» отримала листа від ПрАТ Київський завод електротранспорту. У ньому йшлося, що акціонерне товариство не має ні у власності, ні в користуванні земельних ділянок у Печерському районі Києва.

У листі також повідомили, що земельні ділянки на Печерську в користуванні має інше Приватне акціонерне товариство — Київський електротранспортний завод.

Редакція перевірила інформацію й з’ясувала, що вона відповідає дійсності. А в згаданому вище матеріалі Слідство.Інфо припустилося помилки: насправді Київський електротранспортний завод, а не Київський завод електротранспорту збирається забудувати промислову територію на Печерську житловими й громадськими будівлями. Попри те, що обидва акціонерні товариства мають одну й ту ж юридичну адресу, нині в них різні бенефіціари та керівники.

Ми, незалежна розслідувальна агенція Слідство.Інфо, ставимо за мету казати тільки правду. А тому припускатися таких помилок для нас неприпустимо. Редакція просить вибачення за необґрунтовані звинувачення.