Марія Горбань, Слідство.Інфо

Голова Нацполіції Одещини Дмитро Головін заперечив, що придбав елітний таунхаус на узбережжі Чорного моря за кілька мільйонів гривень. Як він розповів «Думській», нерухомість на Одещині його родина купила за 600 тисяч.

Нещодавно Слідство.Інфо розповідало, що сім’я Дмитра Головіна користується елітним комплексом «Золотий бугаз» в Одеській області. Ціна таких апартаментів на одеських сайтах нерухомості коливається від 2,3 до 2,6 мільйона гривень.

«Ціна, що вказувалася в цих статтях — нереальні суми: два, три, чотири мільйони! Наскільки я пам’ятаю, 600 тисяч гривень вартість цього будинку», — сказав він.

Таунхаус, де влітку заскочили журналісти головного поліцейського Одеської області, записаний на дідуся дружини Головіна, 86-річного Івана Слєпцова. Установити джерело такого доходу Слідству.Інфо не вдалося. А Головін запевнив, що пенсія колишнього військового дозволяє придбати Слєпцову такий будинок.

Елітний житловий комплекс «Золотий бугаз», Одеська область

Після публікації матеріалу Слідства.Інфо НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом імовірного недостовірного декларування головою Нацполіції Одеської області. Щоправда, зробити це їх зобов’язав судВ інтерв’ю Головін підтвердив, що працівники антикорупційного бюро його «перевіряють».

«По цьому факту відкрито два кримінальні провадження, зокрема, НАБУ мене зараз перевіряє. І я тільки за те, щоб НАБУ мене об’єктивно перевірили й поставили жирну крапку», — запевнив Головін «Думську».