Марія Горбань, Слідство.Інфо

Національне антикорупційне бюро України замовило через систему “Прозорро” легкові автомобілі на загальну суму 12,07 мільйонів гривень. Як повідомляють “Наші гроші”, тендери виграли дві компанії – ТОВ “Єврокар” та ТОВ “ВіДі юнікомерс”.

За першим лотом “Єврокар” поставить чотири позашляховики Skoda Kodiaq Style 2,0 TSI/132kW 7DSG 4х4 вартістю 1,09 мільйонів гривень кожен. Автомобілі обладнані клімат-контролем, круїз-контролем, задніми паркувальними датчиками та камерою, а також спецобладнанням: сигнальним гучномовним пристроєм, проблисковим маячком синього кольору на магніті, металевим сейфом для зберігання зброї, боєприпасів, документів.

Загалом компанія виграла чотири лоти на 12 автомобілів марки Skoda. За другим лотом “Єврокар” поставить шість автомобілів Skoda Octavia А7 Ambition 1,8 TSI/132kW 7DSG по 777 тисяч гривень кожен.

Без спецобладнання автомобіль Skoda Kodiaq можна придбати на офіційному сайті за 979 тисяч гривень, а Skoda Octavia – за 734 тисячі гривень.

Також ТОВ “Єврокар” виграла лоти на поставку автомобілів Skoda Octavia А7 Combi Ambition 1,8 TSI/132kW 7DSG за 802 тисячі гривень (ринкова ціна – 734 тисяч гривень) та повнопривідну Skoda Superb Ambition 2,0 TSI/206kW 4х4 DSG за 1,07 мільйона гривень (ринкова ціна – 1,05 мільйона гривень). Ці автомобілі будуть оснащені таким же спецобладнанням, як і Skoda Kodiaq.

Компанія “ВіДі юнікомерс” виграла останній лот на поставку 6-місного автомобіля спецпризначення на базі Ford Transit вартістю 1,19 мільйона гривень. У вантажному відділенню автомобіль матиме додаткове обладнання: полиці та шафи.

(головне фото – Skoda Kodiaq, джерело: Wikipedia)