Вчора, 6 вересня, із Лук’янівського СІЗО зник один із ув’язнених. Однак упродовж доби адміністрація закладу про це не повідомляла. Про це Слідство.Інфо стало відомо з власних джерел.

Про зниклого відомо, що він був обвинувачений за вбивство власної матері. До цього ув’язнений також мав судимості. Інформацію про втечу в’язня підтвердила також прес-секретарка прокуратури міста Києва Надія Максимець.

З огляду на важкість злочину, в якому звинувачують зниклого в’язня, Лук’янівське СІЗО мало б повідомити мешканців Києва про його зникнення. Утім, адміністрація закладу не лише не повідомила про це громадськість, а також і не зверталася впродовж доби в поліцію про зникнення ув’язненого.

До слова, 20 серпня ЗМІ повідомляли про вбивство ув’язненого на території Лукянівського СІЗО. Так, за інформацією видання “Обозреватель”, чоловік загинув від черепно-мозкової травми, його вбив інший в’язень. УНІАН, із посиланням на власні джерела, повідомляло, що вбивство відбулося в палаті санчастини, де утримують людей із психічними розладами.

Головне фото – tochka.net.