Заступниця декана медичного вишу столиці Тетяна Тімохіна, яку звинувачують у корупції, виявилась зовсім небідною людиною. Про це журналісти Слідства.Інфо дізналися з публічних реєстрів.

Тімохіну пов’язують з ймовірним самогубством туркменської студентки-першокурсниці Мукаддас Насирлаєвої. За словами адвоката сім’ї Насирлаєвих, саме Тімохіна нібито вимагала від студентки “подяки за послуги з отримання посвідки на проживання” і була останньою з ким спілкувалася Мукаддас у день її зникнення 30 січня.

Заступниця декана факультету з підготовки іноземних студентів Тімохіна володіє двома квартирами у новобудовах, вартістю від 100 тисяч доларів кожна, та паркомісцями. В її автопарку два позашляховика – Ауді Q3 і Volkswagen Tiguan, загальною ціною від 35 тисяч доларів.

Будинки, в якмх знаходяться квартири Тетяни Тімохіної

Автівки, які є в автопарку Тетяни Тімохіної

Після розголосу в ЗМІ заступниця декана на робоче місце не приходила. Не вдалося Слідству.Інфо й кілька днів поспіль застати жінку вдома, а наші дзвінки, повідомлення і листи Тетяна Тімохіна проігнорувала.

Елітний стиль життя заступниці декана підтвердили і студенти університету на умовах анонімності. “Думаю, вона наближена до Амосової (ректорка вишу – Ред.). Вона дуже заможно вдягається, має дорогі ґаджети. І дуже високої думки про себе”, – розповіла нам студентка медичного факультету. Крім того, студенти розповіли, що Тімохіна часто їздить відпочивати закордон.