Марія Горбань, Слідство.Інфо

Суд залишив під вартою Кирила Островського, який 27 липня збив насмерть 10-річну дівчинку на пішохідному переході. Про це Слідству.Інфо стало відомо 15 листопада на судовому засіданні Печерського райсуду Києва.

Чоловік на автомобілі “Хаммер” збив 10-річну дівчинку на пішохідному переході увечері 24 липня у Києві на бул. Лесі Українки. Дитина разом з подружкою переходила дорогу на зелене світло. Після аварії водій одразу зняв номери з автомобіля та спробував утекти з місця події. Поліцейські наздогнали чоловіка біля торгового центру “Парус” на вулиці Мечникова. Дівчинка ж померла від отриманих травм ще до приїзду швидкої допомоги.

Кирилу Островському, 23-річному киянинові, продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 13 січня 2019 року. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. На судове засідання до нього прийшла група підтримки – п’ятеро чоловіків спортивної зовнішності. На перерві чоловіки голосно жартували між собою, але проведенню судового засідання не заважали.

Сам Кирило Островський – колишній боксер, а також директор, власник та інвестор фірми Fit&Sweet, яка виготовляє низькокалорійні десерти. Під час затримання хлопець пручався і просив “подзвонити татові й адвокату”. Батько Кирила, Олег Островський – підприємець і член Федерації сквошу України. Після затримання він заявив, що його син не був під впливом алкоголю чи наркотиків, а номери він зняв “через інстинкт самозбереження”.

(Головне фото: Кирило Островський під час затримання. Джерело: Інформатор)