Марія Горбань, Слідство.Інфо

Начальник головного управління Нацполіції Одеської області залишає свою посаду. Про це повідомляє «Одесса-медиа» з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

За інформацією виданняДмитро Головін написав заяву про звільнення за власним бажанням, а після нього Нацполіцію Одещини може очолити Олег Бех, який нині керує поліцією в Харківській області.

Торік Слідство.Інфо розповідало, що сім’я Дмитра Головіна користується котеджем в елітному комплексі «Золотий бугаз» в Одеській області. Ціна таких апартаментів на одеських сайтах нерухомості коливається від 2,3 до 2,6 мільйона гривень. Маєток записаний на дідуся дружини Головіна, 86-річного Івана Слєпцова. Сам Головін запевнив, що пенсія колишнього військового дозволяє придбати Слєпцову такий будинок.

Після публікації матеріалу Слідства.Інфо НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом імовірного недостовірного декларування головою Нацполіції Одеської області. Щоправда, зробити це їх зобов’язав суд. Згодом Дмитро Головін назвав ринкову вартість таких апартаментів «нереальними сумами», зазначивши, що начебто реальна їхня вартість — 600 тисяч гривень.